Предыдущая тема :: Следующая тема |
Чи варто кохати, коли це почуття приносить іноді біль? |
Життя - це біль, кохання - бейсбольна бита. Ні, не варто |
|
75% |
[ 3 ] |
Біль і кохання? Такого ще у мене не було |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Всего проголосовало : 4 |
|
Автор |
Сообщение |
нежный поцелуй
|
Добавлено: Ср, 23 Авг 2006 00:18 Заголовок сообщения: PS:... |
|
|
Добре, вже мільйони разів ми підіймали тему щодо кохання та його складних нюансів, але я хочу поговорити про те, що настає тоді, коли кохання покидає нас? Чому так трапляється? Чому крила, які підіймали нас до небес, так раптово обриваються, дозволяючи своєму хазяїну впасти з гори у прірву?..Чому всі слова, що злітали з наших вуст здаються мізерними та приносять біль?
Тисячі ЧОМУ, які існують поряд з самим чудовим почуттям,що є на землі - Коханням.
Оголошую діскусію відкритою.
Ваш закоханий у життя Вітер. _________________ Глоток свободы можно и не закусывать ... =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
olezhek
|
Добавлено: Ср, 23 Авг 2006 08:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Невдало підібрала варіанти відповіді. Щодо сабжу: кохання призводить до букету суперечливих почуттів. Але, попри біль, воно є потрібним людині. Лише слід вдало обрати власний шлях у Світі Кохання... Всім бажаю кохання та щастя! _________________ 12:00 Barkas~->arwen~: а ты почитай сообжение умствено развитого интелектуала имя которого писать даже противно в чате |
|
Вернуться к началу |
|
|
~Here`S`Man~
|
Добавлено: Ср, 23 Авг 2006 17:51 Заголовок сообщения: |
|
|
2 нежный поцелуй
Привет солнышко, давно не видел тебя!
По теме топика.
Любовь это то, что заставляет людей делать милые глупые поступки, даже чувствовать себя моложе, дарит чувство эйфории, и естественно имеет место благодаря инстинкту размножения... и не больше...
А в голосовании я не брал участия. Слишком мало вариантов, и некорректно как-то.... _________________ -=Чужого нам не надо, но своё мы заберём, чье бы оно ни было=- |
|
Вернуться к началу |
|
|
нежный поцелуй
|
Добавлено: Ср, 23 Авг 2006 19:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Це саме,варіантів було більше, але якийсь глюк стався і всі не написалися
~Heresm@N~
Привіт і тобі
Ну, тебе послухати, то кохання - це стан, який людина може відчути навіть після вживання алкоголю чи наркотиків ))) _________________ Глоток свободы можно и не закусывать ... =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
olezhek
|
Добавлено: Чт, 24 Авг 2006 08:28 Заголовок сообщения: |
|
|
~Heresm@N~ писал(а): | А в голосовании я не брал участия. | Який сенс відповідати російською мовою (русскій) в тему, яка обговорюється цілком українською, щоб тут-таки одразу ж вживати українізм? Це якраз в українській мові беруть участь, тоді як в російській мові (русскій) - "принимают участие". нежный поцелуй писал(а): | Це саме,варіантів було більше, але якийсь глюк стався і всі не написалися | А ти за собою потім не перевіряєш, що написалося? _________________ 12:00 Barkas~->arwen~: а ты почитай сообжение умствено развитого интелектуала имя которого писать даже противно в чате |
|
Вернуться к началу |
|
|
вредная девочка
|
Добавлено: Чт, 24 Авг 2006 12:27 Заголовок сообщения: |
|
|
люди! сколько можно этих топов про кахання? вам самим не надоело? _________________ made in село Заболотне |
|
Вернуться к началу |
|
|
@AMY LEE@
|
Добавлено: Чт, 24 Авг 2006 14:36 Заголовок сообщения: |
|
|
вредная девочка писал(а): | люди! сколько можно этих топов про кахання? вам самим не надоело? |
респект! _________________ Убегающий человек истикает кровью, либо вот - вот начнёт... |
|
Вернуться к началу |
|
|
нежный поцелуй
|
Добавлено: Чт, 24 Авг 2006 23:30 Заголовок сообщения: |
|
|
@AMY LEE@, вредная девочка, знаєте, дивлячись на вас (тобто читаючи ваші повідомлення) в мене дійсно виникає бажання закінчити обговорення даної теми і створити новий топ - "Для людей, які тільки й можуть, що критикувати", або " Для тих, кому окрім свого "ФЕ" й нема що сказати"
Олежек, ми з тобою, так подивлюся, зациклились на мові рідній (хоча у мене вона й недосконала) _________________ Глоток свободы можно и не закусывать ... =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
olezhek
|
Добавлено: Пт, 25 Авг 2006 05:19 Заголовок сообщения: |
|
|
нежный поцелуй писал(а): | [size=18]дивлячись на вас (тобто читаючи ваші повідомлення) в мене дійсно виникає бажання | А що це бажання робить, не дивлячись на них? _________________ 12:00 Barkas~->arwen~: а ты почитай сообжение умствено развитого интелектуала имя которого писать даже противно в чате |
|
Вернуться к началу |
|
|
Джын и 3 жел.
|
Добавлено: Пт, 25 Авг 2006 12:41 Заголовок сообщения: |
|
|
Не бюрал учатсия в голосовании! Опрос не являетца полным! ЛЮБИЛ!
ХАЧУ ЛЮБИТЬ! БУДУ ЛЮБИТЬ! ЛЮБЛЮ! И НЕКТО НЕКОГДА МНЕ НЕПОМЕШАЕТ ЛЮБИТЬ! Невобиду но это бред! Здесь стоит вопрос не Почему! А КОГДА?! КОГДА будет любовь без боли! может боль всегда будет но её будет намного меньше! а будет намного большле щастя и любви! _________________ [img] |
|
Вернуться к началу |
|
|
нежный поцелуй
|
Добавлено: Пт, 25 Авг 2006 18:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Джын и 3 жел. писал(а): | Не бюрал учатсия в голосовании! Опрос не являетца полным! ЛЮБИЛ!
ХАЧУ ЛЮБИТЬ! БУДУ ЛЮБИТЬ! ЛЮБЛЮ! И НЕКТО НЕКОГДА МНЕ НЕПОМЕШАЕТ ЛЮБИТЬ! Невобиду но это бред! Здесь стоит вопрос не Почему! А КОГДА?! КОГДА будет любовь без боли! может боль всегда будет но её будет намного меньше! а будет намного большле щастя и любви! |
Сонечко, болю не буває лише у безсердечних та бездушних осбі, які взагалі не здатні кохати.
Якщо сердце болить від деяких слів коханої людини, якщо воно крається навпіл від її дій, - це означає, що в ньому живе кохання! _________________ Глоток свободы можно и не закусывать ... =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
нежный поцелуй
|
Добавлено: Пт, 25 Авг 2006 18:59 Заголовок сообщения: |
|
|
olezhek писал(а): | нежный поцелуй писал(а): | [size=18]дивлячись на вас (тобто читаючи ваші повідомлення) в мене дійсно виникає бажання | А що це бажання робить, не дивлячись на них? |
Тоді бажання спить собі і сопе у дві дирочки ) _________________ Глоток свободы можно и не закусывать ... =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
вредная девочка
|
Добавлено: Сб, 26 Авг 2006 13:25 Заголовок сообщения: |
|
|
ту нежный поцелуй
ти мабуть невірно зрозуміла мою месагу! ти спочатку подивися перелік тем і побачиш майже таку саму про кохання! звісно в мене з"явилось запитання "навіщо ще?" в мене є що сказати і якщо ти хочешь це побачити тоді заглянь до архіву де знов таки є топ про кохання (щось тіпа "что такое любовь") і прочитай це! _________________ made in село Заболотне |
|
Вернуться к началу |
|
|
arwen~
Зарегистрирован: 17.10.2003 Сообщения: 1284 Откуда: Винница.Может найдете.
|
Добавлено: Вс, 27 Авг 2006 10:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Блин,почему любая тема стает флудом как только тут появляются "бомжЫ"?
Я не могу ответить ни первым ни вторым вариантом...потому что думаю что это боль,но любить стоит. _________________ Каждое действие имеет последствия.Улыбка тоже |
|
Вернуться к началу |
|
|
вредная девочка
|
Добавлено: Вс, 27 Авг 2006 13:54 Заголовок сообщения: |
|
|
я не флужу! а просто задала вопрос и как это не печально, ответ не получила(( _________________ made in село Заболотне |
|
Вернуться к началу |
|
|
|