Предыдущая тема :: Следующая тема |
Чи варто кохати, коли це почуття приносить іноді біль? |
Життя - це біль, кохання - бейсбольна бита. Ні, не варто |
|
75% |
[ 3 ] |
Біль і кохання? Такого ще у мене не було |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Всего проголосовало : 4 |
|
Автор |
Сообщение |
olezhek
|
Добавлено: Вс, 27 Авг 2006 17:28 Заголовок сообщения: |
|
|
arwen~ писал(а): | Блин,почему любая тема стает флудом как только тут появляются "бомжЫ"? | Не флудом, а флеймом, наверное... arwen~ писал(а): | Я не могу ответить ни первым ни вторым вариантом...потому что думаю что это боль,но любить стоит. | +1 _________________ 12:00 Barkas~->arwen~: а ты почитай сообжение умствено развитого интелектуала имя которого писать даже противно в чате |
|
Вернуться к началу |
|
|
~Here`S`Man~
|
Добавлено: Пн, 28 Авг 2006 14:01 Заголовок сообщения: |
|
|
[quote="olezhek"] ~Heresm@N~ писал(а): | А в голосовании я не брал участия. | Який сенс відповідати російською мовою (русскій) в тему, яка обговорюється цілком українською, щоб тут-таки одразу ж вживати українізм? Це якраз в українській мові беруть участь, тоді як в російській мові (русскій) - "принимают участие"
Заебал да?.... нахуя за мной подтирать?! А то в натуре 5 копеек вырастут в 5 рублей... И где я употребил неправильное выражение? Русский учи Моисей блин.... _________________ -=Чужого нам не надо, но своё мы заберём, чье бы оно ни было=- |
|
Вернуться к началу |
|
|
____Agresor____
|
Добавлено: Пн, 28 Авг 2006 18:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Цей топ має право на існування хоч б того що він на українській мові.
Якщо комусь не сподобалося що така тема вже була, то я скажу про те що він не у вас дома весить цей топ. Хочьте заходьте, а хочьте не заходьте. _________________ 1. Хард-кор і ню-метал — різні речі
2. Катя — шлюха
3. Цой жив |
|
Вернуться к началу |
|
|
39-25-82
|
Добавлено: Пн, 04 Сен 2006 20:58 Заголовок сообщения: |
|
|
байдужість |